Fjord Cykler - Personoplysninger (GDPR)


Generelt.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger på hjemmesiden/webshop:

 • Hvilke sider du har kigget på og hvornår.
 • Hvilken browser du bruger.
 • Oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon.
 • Hvilken ip-adresse du har.
 • Geografisk placering.
 • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:

Kundesystem (CRM)

Kundenummer

Navn

Firmanavn

CVR-nummer

Adresse

Telefon nummer

E-Mail Adresse

Medarbejder (Kontakt oplysninger)

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb & Support.

 

Formål.

Vi indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. Det sker, når vi har brug for:

   • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse.
   • Opfyldelse af din anmodning om produkter eller tjenester.
   • Forbedring af vores produkter og tjenester.
   • Administration af din relation til os.
   • Opfyldelse af lovkrav.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger/kunde og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

Behandling af relevant persondata.

Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

 

Behandling af kun nødvendige persondata.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

 

Kontrol & Opdatering af dine persondata.

Vi kontrollerer, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi sørger også for at opdatere dine persondata løbende. Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer.

 

Når dine persondata ikke længere er nødvendige.

Nå dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring, sletter vi dine persondata igen.

Videregivelse af persondata.

Videregivelse af personoplysninger, vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.